Een grondige voorbereiding

Op 1 mei 1972 begon Wim van Dijk in Honselersdijk met zijn loonbedrijf in de tuinbouw. Wim huurde een leeg ketelhuis van een kweker en is gestart met een tractor, spitmachine en freesmachine. Met zijn personenauto en aanhanger ging hij bij de klanten langs. Na twaalf jaar kwam de eerste medewerker en verhuisde Wim met het bedrijf naar de Uithoflaan. Door de groei van het bedrijf kwamen er meer medewerkers en verschenen de eerste vrachtwagens. De locatie werd te klein en in 1987 verhuisde loonbedrijf Wim van Dijk naar de Casembrootlaan in Poeldijk.

In deze periode kocht Wim zijn eerste kraan. De werkzaamheden breidden zich verder uit, naast de werkzaamheden in de tuinbouw en bij particulieren kwamen er ook opdrachten vanuit de bouw. Het groeiproces van de eerste tractor naar het huidige machinepark verliep voorspoedig waardoor er in 1997 een nieuw bedrijfspand in gebruik werd genomen. In 2005 is er een nieuw en groter kantoor bijgebouwd, want ook de administratie groeide mee.

Inmiddels is het loonbedrijf uitgegroeid tot een familiebedrijf, met Joke, de vrouw van Wim, op kantoor en Wim en Barry die samen het bedrijf runnen. Zoon Barry werkt al sinds 1996 mee in het bedrijf.

Loonbedrijf Wim van Dijk | Casembrootlaan 26 | 2685 AC Poeldijk | T 0174 212588

copyright 2011 | BURO VONK